Andrei Sergiu Țicuș
Andrei Sergiu Țicuș
21/12/2023
Serios recruitment agency! They have provided everything they said even more. I give 4 stars because there for special case for me they summoned me a week before that my job position was available and I had to stay a week doing nothing (but even in this case they gave me opportunity to work 2 days in different place). I recommend with trust this recruitment agency.
Zelaher
Zelaher
18/12/2023
Am venit aici pentru postul de bucatar, imediat am fost luat din gara, lasat direct la cazare, caldura, conditii bune in casa. Munca am inceput-o dupa 2-3 zile, bucataria foarte profesionala cu oameni calumea. recomand cui vrea sa se mute in olanda agentia asta :))
Raul Daniel
Raul Daniel
28/11/2023
Recomand cu incredere experientele de munca oferite de catre East West Recruitment SRL.
G madalina
G madalina
26/11/2023
Am fost bine informata înainte de a veni în Olanda, așa că știam că nu voi avea probleme, sunt foarte mulțumita de East West Recruitment. Totul este bine organizat și vă oferă tot sprijinul de care aveți nevoie atunci când ajungeți in Olanda si începeți să lucrați. Recomand aceasta agentie deoarece este serioasă , eu am primit tot sprijinul necesar de la început, sunt foarte transparenți cu vacanțele și plățile , totul este bine organizat în ceea ce privește cazarea (foarte buna- curatenie, încălzire, dotări corespunzătoare), transportul și munca. Sunt mereu disponibili, gata sa gaseasca varianta cea mai buna pentru tine.
LAHMAN
LAHMAN
16/11/2023
Recomand
Georgiana Bica
Georgiana Bica
09/11/2023
O agentie buna si de incredere, nu am decat o luna aici dar cred ca o sa stau ceva vreme, recomand cu mare drag 🥰
Barjovanu Alexandru
Barjovanu Alexandru
08/11/2023
O firma foarte serioasă
Cristinel Gherasim
Cristinel Gherasim
08/11/2023
Cazare ok, locuri de munca super bune Condiții foarte bune
 • M-am alăturat companiei la scurt timp după soțul meu. Am lucrat în multe locuri diferite, dar acum suntem foarte mulțumiți. Avem o locuință bună și un program zilnic de lucru similar!

  Georgiana

 • Lucrez la companie împreună cu soția mea de 4 ani, suntem mulțumiți, planul nostru este să lucrăm aici pe termen lung și suntem siguri că putem realiza acest lucru la această companie!

  Gabriel

 • Salut! Sunt mulțumită, locul de muncă este bun, salariul este cel negociat și plata se face întotdeauna la timp!

  Claudia

 • Suntem mulțumiți de companie și de personal, sunt grijulii și respectuoși și nu ezită să ne ajute atunci când avem nevoie de ajutor, sunt acolo pentru a ne sprijini atunci când este nevoie.

  Gheorghe

 • Este o companie foarte bună și serioasă.

  Madalin